• Persoonlijke ballonvaarten
  • Vanaf 1 persoon ballonvaren
  • Ook als u slecht ter been bent

Ballonvaren met rieten mand & Duo Airchair

Fantastisch uitzicht boven Gelderland en de Veluwe.

Met de ballon wordt gevaren in een luxe rieten mand met plaats voor 4 personen inclusief de ballonvaarder. U kunt ook kiezen voor een wel zeer speciale manier van ballonvaren: de Duo Airchair. Dit is een tweepersoons zitbank en is als eerste officieel geregistreerd in Nederland.

Ballonvaren met rieten mand

Wilt u een ballonvaart met meer personen? Kies dan een ballonvaart voor groepen vanaf 2 tot en met 12 personen.

Klik om te reserveren

Ballonvaren met Duo Airchair

Wilt u een exclusieve ballonvaart? De Duo Airchair is een unieke belevenis met maximaal 1 passagier.

Klik om te reserveren

Kennismaken, koffie, ballonvaren en Champagne!

Ballonvaren met Ballon XS betekent een unieke belevenis boven Gelderland.

We vragen eerst naar uw wensen voor uw ballonvaart. Vervolgens kiezen we een opstijglocatie en het avondvullende programma sluiten we af met champagne, een hapje en drankje en u ontvangt een certificaat.

Wat zijn uw wensen?

We gaan goed voorbereid opstijgen om veilig en optimaal mogelijk te genieten van de ballonvaart en het uitzicht. Wij overleggen vooraf met u: het aantal passagiers, ballonvaren met de rieten mand of de Duo Airchair, kledingadvies, de datum van de ballonvaart en de opstijglocatie.

Ballonvaren met prachtig uitzicht

Nadat u uitleg heeft gekregen over de veiligheid aan boord en hetgene wat u vooral moet doen, namelijk genieten, kunnen we gaan! Afhankelijk van het type vaart waarvoor u hebt gekozen, bevindt u zich in de luxe mand of de Duo Airchair. Tijdens de vaart hebt u alle tijd om te genieten van het uitzicht van het landschap van Gelderland en foto’s te maken. De duur van de ballonvaart is afhankelijk van de omstandigheden (wind, landingslocatie) en is onderdeel van een avondvullend programma.

Proost met Champagne!

Eenmaal geland op locatie is het tijd om na te genieten van de ballonvaart. We zullen hier samen proosten met champagne. Hierna rijdt u met ons mee terug en zullen we na afloop bij een haardvuur napraten onder het genot van een hapje en een drankje. De foto’s die gemaakt zijn tijdens de vaart krijgt u van ons mee, zodat u altijd terug kunt kijken op deze geweldige ervaring. Proost!

Ballonvaren als cadeau

Zoekt u voor een cadeau voor een jubileum, pensioen, huwelijk of verjaardag? Een ballonvaart met rietenmand of Duo Airchair is perfect.

Ook als u slecht ter been bent kunt u ballonvaren met Ballon XS.

Een ballonvaart als cadeau is perfect voor speciale aangelegenheden als: jubileum, pensioen, huwelijksaanzoek, vrijgezellenfeest en verjaardag.

Voor een jubileum of een pensioen is een ballonvaart met de Duo Airchair een fantastisch cadeau. Met een groep personen kunt u één persoon een ballonvaart in de Duo Airchair cadeau geven.

Bij een vrijgezellenfeest, huwelijk of verjaardag is een ballonvaart met een rieten mand het beste cadeau. Voor een grotere groep, vanaf 2 personen, kunt u de ballonvaart met een rieten mand cadeau geven. 

Ballonvaren als u slecht ter been bent

Doorgaans staat u bij een ballonvaart in een rieten ballonmand. Voor mensen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten is het zodoende erg moeilijk om een mooie ballonvaart te beleven.

Ballon XS heeft de oplossing als u slecht ter been bent of in een rolstoel zit en graag wilt genieten van ballonvaren als uitje. Met de Duo Airchair zit u de gehele ballonvaart op een bankje en hoeft u niet te staan.

Ja ik wil ballonvaren met Ballon XS!

Wilt u informatie ontvangen over onze mogelijkheden of wilt u direct een ballonvaart reserveren?

Neem dan gerust contact op met Ballon XS op 0578-613998 om een datum te reserveren voor een unieke en persoonlijke ballonvaart.

Adres
Kamperweg 79
8162 EM Epe
Nederland
Routebeschrijving
Telefoon
0578-613998
E-mail